UKRAJINKA OPISALA KAKO IZGLEDA ORGIJANJE NA "BELOJ ZABAVI" U CRNOJ GORI: 6 devojaka PILO i PLESALO u VEŠU, pa...
Zabava, ilustracija, Foto: printscreen/twitter

PAŽNJA

UKRAJINKA OPISALA KAKO IZGLEDA ORGIJANJE NA "BELOJ ZABAVI" U CRNOJ GORI: 6 devojaka PILO i PLESALO u VEŠU, pa...

Dok je trajala "bela zabava", Vitalij i jedan fotograf su ih fotografisali i snimali svojim telefonima. Snimci su nastali, tvrdi ona, dok su pile i plesale u seksi vešu

Objavljeno: 07:26h

Ukrajinka Z.J, jedna od više desetina devojaka koje su, prema tvrdnjama Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore, u ekskluzivnom hotelu rizorta Porto Montenegro bile predmet trgovine ljudima od strane kriminalne organizacije koju je, kako tvrde, formirao Ukrajinac Vitalij Grečin radi posredovanja u vršenju prostitucije i upotrebe fotografija u pornografske svrhe, negirala je pred tužiocem te navode.

Ona je saopštila da u Crnu Goru nije došla pod prinudom, da se samovoljno fotografisala za svoj profil na platformi OnlyFans i da je niko nije nagovarao na seksualne odnose, niti joj je za to plaćao. Sve te devojke, pa i Z.J, ukoliko se potvrdi optužnica SDT-a, biće pozvane da pred Višim sudom u Podgorici saopšte svoja saznanja i potvrde ili opovrgnu izjave koje su dale pred specijalnim tužiocem.

Nakon što je sa ostalima uhapšena u jednom od hotela Porto Montenegra, ova devojka je pred tužiocem ispričala da njena drugarica V.M. ima prijatelja Alekseja Bogoslovova (jedan od optuženih) koji ju je pozvao da sa nekom svojom drugaricom dođe u Crnu Goru, da će im kupiti karte i da će im biti zabavno i veselo, piše crnogorski "Dan".

Matura, Matursko veče, Zabava
foto: Profimedia

Kada su odlučile da zajedno otputuju za Crnu Goru, Aleksej je V.M. poslao na Telegram plan njihovih aktivnosti za vreme boravka u Crnoj Gori. Naknadno je, kako je kazala, na Telegramu formirana grupa od šest djevojaka koje su trebale da doputuju u Crnu Goru, a u toj grupi bio je i Aleksej. Ona i drugarica V.M. su preko Telegrama Alekseju poslale skrinšotove svojih pasoša i on je za njih kupio avionske karte za let Varšava–Podgorica, a elektronsku kartu je poslao i svim drugim devojkama u grupi.

Kako je rekla tužiocu, Aleksej joj je dostavio elektronske karte samo u jednom smeru. Već u avionu je od jedne devojke saznala "za nekog milijardera Vitalija", koji je organizator svega i da će im biti sjajno.

U hotelu ih je, tvrdi ona, dočekao Vitalij, koji je uzeo njihove pasoše i registrovao ih kao goste hotela, a potom im je vratio pasoše. Nakon toga su pošle na četvrti sprat i tamo su srele Bogoslovova. Vitalij i Aleksej su im rekli da se spreme i da će ih voditi u restoran, gde su pile, zabavljale se i plesale, a Vitalij ih je za to vrijeme snimao i fotografisao telefonom. Navodi da je u sobi bila sa većim brojem devojaka i sa Aleksejem. Sledećeg dana pošle su na izlet na jednu planinu, gde su ručali u restoranu, nakon čega su se vratili u hotel, gde su imali "belu zabavu", za koju su djevojke morale biti obučene u beli veš.

Dok je trajala "bela zabava", Vitalij i jedan fotograf su ih fotografisali i snimali svojim telefonima. Snimci su nastali, tvrdi ona, dok su pile i plesale u seksi vešu.

"'Bela zabava' održavala se u sobi 403. Nakon nje sam otišla sam u svoju sobu i ubrzo zaspala jer sam bila pripita", ispričala je devojka u tužilaštvu.

Kako je dodala, u njenu sobu je došao i Vitalij, prišao joj je i legao pored nje, ali pokrila se ćebetom i on je otišao. Poslednjeg dana njenog boravka u tom hotelu Vitalij im je rekao da se spreme, da obuku veš i odu u sobu 403 i da naprave grupni snimak. Kada su došle u sobu, već je bila postavljena profesionalna rasveta i tu je bilo oko 14 devojaka. Tada je Vitalij prišao devojkama i rekao im da treba da se pretvaraju kao da čiste sobu. Sve ove scene snimala su dva fotografa profesionalnim aparatima, a Vitalij je snimao telefonom.

Podsetimo, Grečin je 2021. bio i glavni akter skandala u Dubaiju kada je 20-ak manekenki fotografisano nago na terasi hotela, nakon čega su i privedene.

05:57

KO SU MUŠKARCI KOJI SE BAVE PROSTITUCIJOM? Za njih malo ko ZNA jer klijenti žele DISKRECIJU!

(Espreso/Blic žena/Dan.co.me/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.